DK tekst !!!

Indspilning er med en helt mobil enhed og opsætning med stereofonisk opsætningen kan bruges i alt fra koncert sale, kirker, auditorer, teatre, mv. opsætningen kan ændres rent teknisk efter den på gællede akustik,

Transport:

Al udrustningen kan køres rundt til forskellig lokationer på Sjælland/ Fyn efter ønske.

 

Priser:

Pris for indspilning per dag:

(8 timer) (10) er 6500,- + moms.

Redigering 400,- Kr. Pr. time + moms.

 


Kørsel 4 Kr. pr km + moms.

Beregnes på krak eller lignene.

For større indspilninger af længere varighed

Anmod om et tilbud.

tn@voxphonia.dk

Vh. Troels Peter Nyborg

VOXPHONIA CLASSICAL
Stereophonic Recordings


 

 

 

 

Freelance lydtekniker Troels Peter Nyborg tilbyder Indspilning "on location" af klassiske ensembler, orkestre, kor, Jazz etc.

 

Teknikken vi bruger til dette er nøje udvalgt.

Mikrofoner. til Stereofoni er MILAB EMBLA: Matchet i Milabs laboratorie af Hans Svensson, mikrofonerne har meget fin offaxis response som er ydestst vigtigt når man arbejder i rum med lang efterklang. opbygning som minder meget om en båndmikrofon. tilgengelige karakteristikker er nyre, bred nyre, supernyre, kule, 8 tal. opsætningen kan envidere ændres til forskellige stereofoniske teknikker. ORTF, NOSS, Blumlein, og A-B Stereo, spot mikrofonerne til solister og svage instrumenter er fra Sennheiser / Neumann km serie eller ligenede.

Mikser er fra engelske Audio Develoment som har lavet noget af den bedste i on location miksere i en menneske alder, alle indgange og udgange er traformator balanceret mv.

 

Til selve indspilling bruges der en Tascam DA-3000 Stereo Audio Master Recorder som kan indspille i PCM og DSD Format, Sampling rates: PCM 44.1- 192 kHz og DSD 5.6 MHz, Burr-Brown converter, støj fri konstruction, fuldt balanceret ind og udgange.

Den har vist sig i at være perfekt til netop klassiske og Jazz live optagelser, envidere har det vist sig at indspilninger der er lavet med DSD 5.6 Mhz, sælger bedre, ja det lyder banalt med det er sandt.

 

Parallelt med den bruger vi en traditionel AKAI DR4D PCM optager med 16 bit / 48KHz. Dette er en sikkerheds foranstaltning. Fuldt balanceret in og udgange.

 

Redigering af det færdigt indspillede matriale vil kunne redigeres på en bærbar Macbook pro med specielt software til DSD hvorefter det kan konverteres til et passende PCM format, til monitor højtalere bruger vi Bowers & Wilkins DM603Mk2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2010 Voxphonia Records. All rights reserved.